Sală de evenimente Baia de Aramă

Locația ideală pentru evenimente de vis

Sală de evenimente Baia de Aramă: locația ideală pentru evenimente de vis!

Evenimente Baia de Aramă

Bun venit în sala noastră de evenimente din cadrul Restaurantului Select din Baia de Aramă! 

Cu o capacitate de 500 de locuri, sala noastră de evenimente este locul ideal pentru organizarea de: 

  • Nunți; 
  • Botezuri; 
  • Majorate;
  • Petreceri aniversare; 
  • Evenimente corporate. 

Îți oferim un spațiu elegant, versatil și select, pregătit să găzduiască cele mai memorabile momente din viața ta! 

restaurant

Cadrul deosebit pentru evenimente de neuitat

La Restaurant Select, îți punem la dispoziție o sală de evenimente cu un decor rafinat și o ambianță excepțională, pentru o nuntă, botez sau petrecere cu o atmosferă de poveste. 

Indiferent de tipul evenimentului, acordăm atenție tuturor detaliilor și suntem dedicați să oferim servicii la cele mai înalte standarde, pentru ca fiecare invitat să se simtă binevenit și răsfățat. 

Sala de evenimente dispune atât de locuri de parcare, cât și de terase în aer liber. 

Locație selectă, ideală pentru orice ocazie 

Datorită capacității de 500 de locuri, locația noastră este suficient de spațioasă pentru a găzdui atât evenimente mici, cât și cele mai grandioase nunți din Baia de Aramă. 

Indiferent că planifici o petrecere de botez mai intimă, o aniversare specială sau nunta visurilor tale, Restaurant Select poate transforma fiecare moment într-o amintire de neuitat. 

Evenimente corporate 

La Restaurant Select, găzduim nu doar evenimente sociale personale, ci și evenimente tip corporate. Pe lângă sala de evenimente, dispunem și de o sala de conferință, unde poți organiza diverse seminarii, training-uri sau întâlniri de afaceri cu echipa sau colaboratorii tăi. 

Oferim și servicii de cazare (20 camere disponibile), ceea ce face ca Restaurant Select să fie o alegere potrivită și pentru companiile care doresc să organizeze teambuilding-uri pentru angajați. 

Pentru mai multe detalii despre restaurant sau despre sălile noastre de evenimente și opțiunile de cazare (link to cazare) disponibile, nu ezita să ne contactezi!