Restaurant Baia de Aramă

Arome autentice și atmosferă primitoare

Bucură-te de o experiență culinară de neuitat la Restaurant Select, o destinație gastronomică unică în Baia de Aramă!

Oferim o gamă diversificată de preparate tradiționale și internaționale, pregătite cu măiestrie de către bucătarii noștri talentați. 

Restaurant Select

Descoperă meniul nostru à la carte

Te invităm să explorezi varietatea meniului nostru à la carte, ce pune în valoare prospețimea ingredientelor și aromele autentice locale. Indiferent că ești un iubitor al preparatelor tradiționale românești sau dorești să te răsfeți cu delicatese inspirate din bucătăria internațională, suntem convinși că vei găsi ceva pe gustul tău!

Restaurant SelecT

Experiență culinară în aer liber

La Restaurant Select, îți punem la dispoziție o terasă primitoare în aer liber, ideală pentru a petrece momente pline de relaxare alături de cei dragi. Din dorința de a oferi clienților noștri o experiență culinară la superlativ, am creat un cadru perfect în care să poți admira frumusețea naturală a locului în timp ce savurezi preparatele noastre delicioase.

Restaurantul Select este deschis zilnic, de luni până duminică, începând cu ora 08:00 și până la miezul nopții. Te poți baza pe noi ori de câte ori vrei să ai parte de un mic dejun energizant, de un prânz nutritiv sau de o cină mai deosebită. 

Preluăm și comenzi telefonice, pentru zilele aglomerate când nu reușești să ne calci pragul. Pentru comenzi, contactează-ne la 0761 184 577, iar bucătarii noștri iscusiți îți vor pregăti cu drag preparatele în cel mai scurt timp. 

Restaurant Select

Program de funcționare

Te așteptăm cu drag la Restaurant Select, locul unde aromele autentice și serviciile impecabile se contopesc pentru a-ți oferi o experiență gastronomică memorabilă!

Pentru mai multe detalii despre restaurant sau despre sălile noastre de evenimente  și opțiunile de cazare  disponibile, nu ezita să ne contactezi!